5 tipů na ekologické (firemní) dárky

5 tipů na ekologické (firemní) dárky


I na Vánoce je důležité, abychom přispěli k udržitelnosti a zároveň rozšířili pověstnou lásku k životnímu prostředí. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je výběr ekologických dárků pro rodinu či kamarády a také firemních dárků pro zaměstnance a obchodní partnery.

 

1. Voskované ubrousky: Voskované ubrousky uchovají potraviny déle čerstvé, a tak se stávají dokonalým pomocníkem v domácnosti. Kromě toho jsou snadno omyvatelné a znovu použitelné. Jsou praktickým ekologickým dárkem pro rodinu, obchodní partnery či zaměstnance.


2. Voskované pytlíky: Dalším originálním ekologickým dárkem jsou voskované pytllíky. Tyto pytlíky nejsou jen krásné a praktické, ale jsou také 100% kompostovatelné. Slouží jako náhrada mikrotenových sáčků a pomáhají tak snížit množství plastového odpadu.

3. Svíčky ze včelího vosku: Svíčky ze včelího vosku jsou nejen krásné, ale i ekologické. Včelí vosk je přírodní materiál, který se získává zpracováním medu a je plně biologicky odbouratelný. Tyto svíčky můžete darovat Vašim zaměstnancům na jejich pracovní stoly nebo rodině jako symbol světla, který Váš vztah osvětluje.

4. Ekologické tašky: Tašky vyrobené z recyklovaných materiálů nebo přírodních vláken jsou udržitelným řešením pro firemní dárky i domácnost. Tašky nejsou jen praktické na nošení věcí, ale také propagují Vaši zodpovědnost vůči životnímu prostředí.

5. Káva: Káva je oblíbeným dárkem, který potěší téměř každého. Chcete-li zvolit ekologickou alternativu, investujte do fair trade kávy. Vyjměte kávu v recyklovatelném obalu nebo v bezobalovém formátu, čímž přispějete ke snížení plastového odpadu.

Při výběru firemních dárků a dárků pro blízké je důležité myslet na jejich ekologický dopad. Vhodné dárky nejenže šetří životní prostředí, ale také posílají pozitivní odkaz o Vás. S ekologickými dárky můžete ukázat, že jste připraveni jednat pro dobro naší planety.

TIP! Doporučte BajaBee Vašemu zaměstnavateli a provede-li objednávku v počtu min. 15ks obalů, napište nám a pošleme Vám ZDARMA multipack voskovaných ubrousků.

Při odběru většího množství nás neváhejte kontaktovat na [email protected].

Baja.

 

Zadejte v košíku kód NAROZENINY20 a ušetřete 20 % z celé objednávky.