Užij si Valentýna ekologicky

Užij si Valentýna ekologicky


Význam Valentýna se od historických dob nezměnil – stále jde o svátek lásky a projevů náklonnosti. Nicméně, s rozvojem ekologické znalosti a zájmu o udržitelnost se mnoho lidí snaží přistupovat k Valentýnu ekologičtěji. Přinášíme ti několik tipů, jak na to.

 

1. Nakupuj ručně vyrobené a přírodní produkty

Produkty vyrobené z přírodních materiálů jako je dřevo, bavlna nebo papír jsou trvale udržitelné a šetrné k životnímu prostředí. Takovými jsou i naše BajaBee obaly na potraviny, které můžeš nakoupit ve Výprodeji týdne. Vyrobeny jsou ze 100% bavlny, včelího vosku, pryskyřice a řepkového oleje.

 

2. Zapoj fantazii a vyrob něco rukama

Handmade dárky jsou osobní a unikátní, vyrobeny s láskou a péčí. Jsou ideální pro ty, kdo chtějí projevit svou originalitu. Vyrob pro svou lásku pohlednici s odkazem nebo přáním. Zapojit do procesu můžeš i děti, kterým zároveň ukážeš, že i nemateriální dárky jsou krásné.

 

 

3. Láska jde přes žaludek

Překvap svého partnera večeří, ať už domácí, nebo zajděte pěšky do vaší oblíbené restaurace.

 

4. Užijte si svou přítomnost

Výlety do přírody, jízda na kole nebo procházky po městě jsou skvělými způsoby, jak strávit čas spolu a zároveň být ekologický. Velmi trendy jsou poukazy do wellness, kina nebo na koncert.

 

5. Sladké pralinky v BajaBee pytlíků

Valentýn bez sladkostí by se ani nepočítal. Napadlo ti, že můžeš koupit pralinky na váhu v lokální prodejně a dát si je zabalit do BajaBee voskovaného pytlíků? Uhlíková stopa takové čokolády je značně menší než té ze Švýcarska 🙂

 

6. Růže v únoru?

Víme, že krásná červená růže potěší ženy, ale zamyslel ses někdy nad tím, že přicestovala až z Keni? Podpor raději lokálního pěstitele, který ti v únoru přípraví například kytici z vysušených květin.

 

Nezapomeň, že chovat se ekologicky jen jeden den v roce nestačí. Na naše tipy si vzpomeň během celého roku.

 

Tým BajaBee.

 

Zadejte v košíku kód MAMA20 a ušetřete až 20 %. Sleva platí jen na vybrané produkty.