Jak obnovit voskované ubrousky a pytlíky BajaBee

Jak obnovit voskované ubrousky a pytlíky BajaBee


Na opravu voskovaných pytlíků a ubrousků můžete použít naše voskové včelky WorkerBee. Je to směs včelího vosku, pryskyřice a řepkového oleje, kterou používáme při výrobě.

Tyto pracovnice vám poslouží na obnovu vašich použitých voskovaných ubrousků a sáčků, které ztratily tvar a lepivost. Jedno balení WorkerBee vystačí na obnovení třech XL ubrousků nebo šesti ubrousků velikosti M v závislosti od míry opotřebení ubrousků. Doporučujeme začít nejdřív s dvěmi až třemi včelami, když uvidíte, že to nestačí, přidejte.

Jak obnovit voskované ubrousky a sáčky BajaBee

 

Návod:

Voskované ubrousky a pytlíky můžete opravit pomocí žehličky nebo v troubě na pečení.

Žehlička:

Připravte si žehlící desku a přikryjte ji starým ručníkem anebo látkou (pro jistotu). Na žehlící desku položte mastný papír a na něj ubrousek nebo sáček BajaBee. Na BajaBee položte WorkerBee včelky a překryjte druhým mastným papírem. Žehličku nastavte na střední anebo vysoký stupeň a vypněte páru. Přiložte žehličku na mastný papír a pozorujte jak WorkerBee včelky tajou. Žehličkou rovnoměrně rozžehlete vosk až po okraje látky. Voskovaný ubrousek chyťte za rohy a odlepte z mastných papírů. Pokud opravujete voskovaný sáček, odlepte od sebe obě stěny sáčku a nechte ztuhnout 10 sekund. Pozor, aby se vám neslepily obě strany sáčku opět dohromady. V takovém případě sáček opět přežehlete přes mastný papír a postup opakujte.

Trouba na pečení:

Rozehřejte troubu na cca 80 °C. Na plech položte mastný papír, na papír položte ubrousek nebo pytlík BajaBee a rovnoměrně rozložte WorkerBee včelky. Vložte do trouby a nechte vosk úplně vpít do látky. Potom opatrně vyndejte stejně jako postupu s žehličkou a nechte vychladnout 10 sekund.

Zadejte v košíku kód NAROZENINY20 a ušetřete 20 % z celé objednávky.